ΤΟΠΙΚΑ

Το δίχτυ αγάπης δίπλα στον κάτοικο της Μυκόνου

Το δίχτυ αγάπης δίπλα στον κάτοικο της Μυκόνου
Προμήθεια τροφίμων ύψους 21.056,70 ευρώ για τις ανάγκες της υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας & αλληλεγγύης «Δίχτυ Αγάπης»

Τον προϋπολογισμό και τη δαπάνη για την προμήθεια τροφίμων, για ένα μήνα, για τις ανάγκες της προσωρινής υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης «Δίχτυ Αγάπης» ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου σε σημερινή της συνεδρίαση.

Σύμφωνα με εισήγηση του Προέδρου και Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Η συγκεκριμένη δαπάνη περιλαμβάνει την προμήθεια 7.200 ειδών παντοπωλείου (χαρτικά, απορρυπαντικά, όσπρια κλ.π.) συνολικού κόστους 13.598,70 ευρώ και την προμήθεια 1.200 ειδών κρεοπωλείου συνολικού κόστους 7.458,00 ευρώ.

Μετά τη συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Κ. Κουκάς, δήλωσε: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, την οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη. Το «Δίχτυ Αγάπης» είναι μια δομή που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και το κάνουμε πράξη. Με σεβασμό στους πολίτες και δίπλα σε όλους όσους μας χρειάζονται, διασφαλίζουμε ότι κανένας συνάνθρωπός  μας δεν θα αισθάνεται μόνος του.

Με υπομονή, ψυχραιμία και προσαρμοστικότητα στις αλλαγές της καθημερινότητάς μας, θα τα καταφέρουμε. Είμαστε μαζί, προχωράμε μαζί».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.