ΤΟΠΙΚΑ

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Δήμου Μυκόνου

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Δήμου Μυκόνου
Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο

 

Ακόμη μια πρωτοβουλία με τεράστια σημασία για τα παιδιά των δημοτών ανέλαβε ο Δήμος Μυκόνου και στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους  φίλους που βρίσκονται στο νησί.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 2  στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο με πολλά χάπενινγκ για όλους τους Μυκονιάτες.

Ένα διήμερο γεμάτο με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Δεκέμβρη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο. Η Δημοτική Αρχή μπαίνοντας στο κλίμα των εορτών και επιθυμώντας οι μικροί να αισθανθούν τη μαγεία των Χριστουγέννων διοργανώνει μια σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια των Χριστουγέννων ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ στις 1 και 2 Δεκέμβρη στο Γρυπάρειο Πολιστικό Κέντρο με στόχο τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ θα περιλαμβάνει για όλους όσους παρευρεθούν Παραμυθένια Σκηνικά, φωτογραφίες με Εντυπωσιακές Μασκότ, Θεατρικές Μουσικοχορευτικές Παραστάσεις, Ομαδικά Ψυχαγωγικά Παιχνίδια, Εργαστήρια με Πρωτότυπες Χειροτεχνίες, Ψυχαγωγικές Δράσεις, Λιχουδιές και βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι.

Οι βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα πραγματοποιούνται για όλους από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα με αφετηρία μπροστά από το Γρυπάρειο.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Δεκέμβρη από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 και την Κυριακή 2 Δεκέμβρη από τις 10.30 το πρωί έως τις 14.30.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

«Τα Χριστούγεννα ανήκουν στους μικρούς μας φίλους και ως Δημοτική Αρχή είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία!

Ο Δήμος Μυκόνου συμβάλλει με γιορτινή διάθεση στη ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων μέσα από μια σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα υλοποιηθούν στο Γρυπάρειο Ποτιστικό Κέντρο.

Κύριος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μη λείπει τίποτα στη νέα γενιά των Μυκονιατών πόσο μάλλον το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τέλος επιθυμώ να επισημάνω την καθοριστική συμβολή των εθελοντών συνεργατών στην υλοποίηση των εκδηλώσεων και να τους ευχαριστήσω για αυτό.»

Ακολουθεί το Αναλυτικό Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων.

Να μη λείψει κανείς !!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.