BUSINESS ΤΟΠΙΚΑ

Το «Blue Marlin»στη Μύκονο

Το «Blue Marlin»στη Μύκονο
Το φημισμένο κλαμπ «Blue Marlin» της Ίμπιζα ανοίγει στη Μύκονο!

Ενα από τα διασημότερα κλαμπ της κοσμοπολίτικης Ιμπιζα θα ανοίξει φέτος τον Μάιο τις πόρτες του -μαζί με πολλές φιάλες σαμπάνιας- στη Μύκονο. Το «Blue Marlin» ήρθε για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει μέτρο στην υπερβολή.

Το πιο μεγαλεπήβολο project της Μυκόνου φέτος ετοιμάζεται πυρετωδώς στη χρυσή αμμουδιά της παραλίας Καλό Λιβάδι. Αγαπημένο place to be για τζετ σέτερ και σταρ, το διάσημο «Blue Marlin» της Ιμπιζα αποκτά πλέον τον δικό του χώρο στην ελληνική κοσμική παραλία. Παρότι το εγχείρημα προχωρά, προς το παρόν, με διακριτικότητα και χαμηλούς τόνους, όσοι γνωρίζουν τους συσχετισμούς και το πώς κινούνται τα γρανάζια της βιομηχανίας που κινούν τη νυχτερινή ζωή στο αυτόνομο κρατίδιο της Μυκόνου λένε ότι η συγκεκριμένη άφιξη θα επαναπροσδιορίσει τη διασκέδαση. Επενδυτές είναι οι Ισπανοί ιδιοκτήτες του μητρικού κλαμπ, ενώ συμμετοχή φαίνεται να έχουν και Ελληνες επιχειρηματίες που συνδέονται με τον κερδοφόρο -τουλάχιστον στη Μύκονο- χώρο του real estate. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το «Blue Marlin» δεν θα λειτουργήσει ως αυτόνομο κλαμπ, αλλά θα αποτελέσει το beach club-restaurant του νεοσύστατου ξενοδοχείου «Aegon Mykonos Autograph Collection by Μarriott». Τη διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου που αυτοπροσδιορίζεται ως fitness και lifestyle hotel έχει αναλάβει η εταιρεία τουριστικού management Swot.

«Το συγκεκριμένο beach restaurant-club έρχεται με διάθεση να φέρει λίγο από τον αέρα της Ιμπιζα στο Νησί των Ανέμων», λένε άτομα που γνωρίζουν και συνεχίζουν: «Οσοι έχουν περάσει έστω και ένα απόγευμα σε κάποιο από τα ‘‘Blue Marlin’’ που αυτή τη στιγμή λειτουργούν σε Ιμπιζα, Ντουμπάι και Λος Κάμπος στο Μεξικό γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο brand εστίασης είναι ταυτόσημο με την ξέφρενη διασκέδαση και την υπερβολή. Το κλαμπ θα γίνει πόλος έλξης του διεθνούς τζετ σετ, ενώ επιχειρήσεις όπως το ‘‘Nammos’’ και το ‘‘Scorpios’’ θα δουν σίγουρα τον κόσμο τους να μοιράζεται. Κάτι που δεν θεωρείται αναγκαστικά κακό, καθώς η πληθώρα επιλογών τοποθετεί τη Μύκονο ψηλότερα στον χώρο της διεθνούς διασκέδασης». Ενδεικτικό των προθέσεων των ιθυνόντων το γεγονός ότι μόνο για αμοιβές DJs σκοπεύουν να δώσουν περί το 1 εκατ. ευρώ.

Το «Blue Marlin» δεν είναι ένα οποιοδήποτε beach club. Δημιουργήθηκε πριν από πολλά χρόνια από επιχειρηματίες οι οποίοι ερωτεύθηκαν την πανέμορφη Ιμπιζα και θέλησαν να στήσουν εκεί την επιχείρηση των ονείρων τους. «Μέχρι τότε η Ιμπιζα διέθετε στέκια με πλαστικές καρέκλες και junk food. Εμείς θελήσαμε να μεταφέρουμε στην περιοχή την επιχειρηματική μας τρέλα και να προσφέρουμε ξέφρενη διασκέδαση με glamour. Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ το ‘‘Blue Marlin’’ αποτέλεσε σημείο αναφοράς για Χολιγουντιανούς σταρ και rich & famous απ’ όλο τον κόσμο», αναφέρει ο managing director Ματία Ουλιβιέρι.

Και τα κατάφεραν, αφού πλέον στο μοδάτο στέκι της έντονης Ιμπιζα τα βλέπει κανείς όλα. Αξέχαστη έχει μείνει η σατανική σύμπτωση που έφερε τον Βενσάν Κασέλ να χαίρεται το μπάνιο του και να διασκεδάζει στο «Blue Marlin» την ίδια μέρα που λίγα μέτρα πιο κάτω η πρώην σύζυγός του Μόνικα Μπελούτσι απολάμβανε τον ήλιο και την παρέα Ρώσου billionaire που εκείνη την εποχή τη φλέρταρε επίμονα. Οι παπαράτσι έδωσαν μάχη για να πιάσουν κάποιο βλέμμα αποδοκιμασίας ή κάποια ακόμη πιο «γαλλική» αντίδραση, αλλά εντέλει στο φως της δημοσιότητας δεν βγήκε ούτε μισό καρέ. Φήμες θέλουν την Μπελούτσι να αισθάνθηκε εξαιρετικά άβολα λόγω της συνάντησης και έτσι ο πάμπλουτος Ρώσος ανέλαβε να εξαφανίσει τα φωτογραφικά τεκμήρια πληρώνοντας αδρά.

Θαμώνες του κλαμπ θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι Βραζιλιάνοι σταρ της μπάλας Ρονάλντο και Ροναλντίνιο οι οποίοι αρέσκονται να κάνουν show off με champagne showers καταβρέχοντας τους γύρω τους, ενώ δεκάδες μοντέλα του βεληνεκούς της Ναόμι Κάμπελ και της Ελ Μακφέρσον καταφτάνουν καθημερινά με mega yachts για να απολαύσουν μια αστακομακαρονάδα και να λικνιστούν στον ρυθμό της μουσικής. Καλοντυμένα αγόρια περιφέρονται στην παραλία προσφέροντας ροζέ σαμπάνια ενώ στα dexx ανεβαίνουν οι διασημότεροι DJs. Το «Blue Marlin» σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο μέρος αν αναζητάς γαλήνη και chill out μουσική. Τα υψηλά ντεσιμπέλ χτυπούν κόκκινο, ενώ αν τύχει και βρεθεί στον χώρο σταρ της μουσικής, όπως έγινε με τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον ανεβάζουν on stage και ακολουθεί πανδαιμόνιο. Ελληνας celebrity ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό κάνει λόγο για το πιο κεφάτο πάρτυ της ζωής του. Στον πλανήτη του «Blue Marlin» όλοι είναι φίλοι με όλους και τα πάντα είναι δυνατά, αφού το αλκοόλ κρατάει το τέμπο. Eτσι, ο Σιλβέστερ Σταλόνε εθεάθη, παρά την ηλικία του, να φλερτάρει με νεαρά μοντέλα κερνώντας τα και προσκαλώντας τα στην παρέα του. Κάποιο άλλο απόγευμα την πόρτα του «Blue Marlin» πέρασε η Lady Gaga. Αρχικά φορούσε μαύρα γυαλιά και καπέλο και οι θαμώνες δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν. Μετά από τρία μπουκάλια σαμπάνια οι άμυνες χαλάρωσαν και γρήγορα ο κόσμος που διασκέδαζε αντιλήφθηκε ότι ανάμεσά τους βρισκόταν και η εκκεντρική ντίβα της μουσικής. Αποχώρησε μετά από πέντε ώρες παραπατώντας, αλλά φυσικά αγκαζέ για να μη γίνει σκάνδαλο στα ισπανικά media. Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, έγινε και μια προσπάθεια το όλο θέμα να αποσιωπηθεί.

Φυσικά, στη μαρίνα του «Blue Marlin» έχουν δέσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σκάφη της υφηλίου. Από το «Octopus» του ισχυρού άνδρα της Microsoft Πολ Αλεν μέχρι τη θρυλική θαλαμηγό της πριγκιπικής οικογένειας του Κατάρ Αλ Θάνι. Στις ξαπλώστρες επικρατεί συνωστισμός. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αλλά και τον πρωταθλητή της F1 Λιούις Χάμιλτον, αμφότεροι γνωστοί για την αγάπη τους στην Ιμπιζα και την έντονη διασκέδασή της. «Το να μας επισκέπτονται σταρ δεν αποτελεί πλέον για εμάς έκπληξη», αναφέρει ο διευθυντής του κλαμπ στην Ιμπιζα και προσθέτει: «Υπάρχουν μέρες που επικρατεί τα αδιαχώρητο και είναι δύσκολο ακόμη και για εμάς να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους επώνυμους πελάτες μας βρίσκοντας σε όλους θέσεις στις μπροστινές σειρές. Η πρώτη σειρά που βρίσκεται μια ανάσα από το κύμα φιλοξενεί αποκλειστικά διασημότητες, σταρ και γαλαζοαίματους». Και δεν είναι υπερβολή. Πριν από τέσσερα χρόνια το «Blue Marlin» επισκέφτηκε ο πρίγκιπας Χάρι με την παρέα του καταλαμβάνοντας ολόκληρη τη front row, ενώ δεκάδες σωματοφύλακες ακροβολίστηκαν παντού. Εκείνο το καλοκαίρι το beach club έγινε θέμα μέχρι και στο άκρως βασιλικό γαλλικό περιοδικό «Point de Vue».

Το «Blue Marlin» της Μυκόνου υπόσχεται champagne parties, μπέργκερ αστακού και finger food με εξεζητημένα, πανάκριβα υλικά. Κέφι, φαντασία και δυνατά βαλάντια είναι τα συστατικά για μια επιτυχημένη σεζόν, καθώς όλα τα άλλα γίνονται. Ηδη μερικοί από τους πιο φημισμένους DJs παγκοσμίως βγάζουν το εισιτήριό τους για Μύκονο, με προορισμό το Καλό Λιβάδι. Οπως άλλωστε και αρκετοί από τους εγχώριους παπαράτσι που κάθε χρόνο βρίσκονται σε… εντεταλμένη υπηρεσία στο κοσμικότερο νησί της Ελλάδας.

Credits φωτογραφιών: Getty Images-Splashnews: Ideal Image

olivemagazine.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.