ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Το αύριο της ομάδας μας ο καθρέφτης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ”

“Το αύριο της ομάδας μας ο καθρέφτης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ”
Ο εμβληματικός προέδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς συνόδεψε την αποστολή των ακαδημιών στο Ναύπλιο και μίλησε για την επόμενη μέρα.

Βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα είτε πρόκειται για το ανδρικό τμήμα είτε για τα τμήματα των ακαδημιών του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.
Μπροστάρης και αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του συλλόγου ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς μίλησε απο το Ναύπλιο που βρίσκεται με τους πιτσιρικάδες του συλλόγου για το μέλλον του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που δεν είναι άλλο απο την πολύ καλή του ακαδημία.

“Για εμάς είναι το στολίδι μας η ακαδημία μας και κάθε φορά κάνουμε οτι είναι δυνατόν για να πηγαίνουμε ένα βήμα μπροστά” θα μας πει ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς.

«Η συμμετοχή μας στο τουρνουά του Ναυπλίου είναι συνέχεια σε όλες τις πρωτοβουλίες μας με σκοπό να δημιουργήσουμε μια κυψέλη ποδοσφαιρική και γιατί όχι να αναδείξουμε ταλέντα που θα τροφοδοτήσουν το ποδόσφαιρο.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απο τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα οτι σύντομα η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα ασχοληθεί μαζί μας με τα σπουδαία ταλέντα που έχουμε.
Αυτό που μας ενδιαφέρει ως αποτέλεσμα είναι να βοηθάμε τα παιδιά να στρέφονται προς τον αθλητισμό και όχι τόσο για να γίνουν επαγγελματίες.Να μην έχουν το στρες της επιτυχίας και οι γονείς να τα φέρνουν για να ευχαριστιούνται.
Παρόλα αυτά κάποια παιδιά μας έχουν γίνει ήδη στόχος επαγγελματικών ομάδων και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.»


Ο κ. Κουκάς μας μίλησε και για το τουρνουά του Ναυπλίου.
” Μια πολύ καλή διοργάνωση αξίζουν τα συγχαρητήρια στους ανθρώπους απο το δίκτυο του Ατρομήτου για όλο τον σχεδιασμό. Εμείς προσπαθούμε κάθε χρόνο να έχουμε συμμετοχή ώστε τα παιδιά μας να να παίρνουν μοναδικές εμπειρίες.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.