BUSINESS

Το απόλυτο hotspot στη Φτελιά φέτος το καλοκαίρι το Ftelia Pacha κερδίζει τις εντυπώσεις

Το απόλυτο hotspot στη Φτελιά φέτος το καλοκαίρι το Ftelia Pacha κερδίζει τις εντυπώσεις

Ένας από αυτούς τους σημαντικούς λόγους είναι η άφιξη του Ftelia Pacha στην πολυφημισμένη αριστερή -ή αλλιώς βόρεια- πλευρά της παραλίας. Χτισμένο επάνω στον βράχο, σε ένα υπερηψωμένο σημείο και με πανοραμική θέα στη θάλασσα και τον ορίζοντα, το νέο project του Ομίλου Pacha αποτελεί αναμφίβολα τον νέο αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό.

Ο Όμιλος Pacha έχει αποδείξει τη δυναμικότητά του στον χώρο της διασκέδασης από την περσινή σεζόν, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά δύο νέα project στη Μύκονο, που δεν είναι άλλα από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Destino, το οποίο προσελκύει πλήθος κόσμου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το glamorous καμπαρέ Lio, με ένα άκρως αισθησιακό σόου και χορευτές από όλο τον κόσμο.

Η επιτυχία των δυο project ήταν μεγάλη. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, φέτος ο Όμιλος αποφάσισε να ενισχύσει επιπλέον την παρουσία του στο νησί των Ανέμων, παρουσιάζοντας το Ftelia Pacha, την απόλυτη open beach εμπειρία, που κανένας δεν πρέπει να χάσει αυτό το καλοκαίρι.
Το grand opening πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και μέχρι σήμερα πλήθος κόσμου το έχει τιμήσει με την παρουσία του, τόσο για τη χαλαρωτική του ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και για τις γαστρονομικές προτάσεις που έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις.

Από το πρωί μέχρι και νωρίς το απόγευμα, μπορείς να το επισκεφτείς αφενός για να δοκιμάσεις την περίφημη κουζίνα, το τιμόνι της οποίας έχει αναλάβει ο ταλαντούχος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός, αφετέρου για να απολαύσεις τα πιο δροσερά και ιδιαίτερα κοκτέιλ δίπλα στο κύμα.

Ας σταθούμε όμως λίγο περισσότερο στο γαστρονομικό κομμάτι και στη μαεστρία του Σταμάτη Μαρμαρινού, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ποικίλο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον μενού, με βάση την ελληνική κουζίνα αλλά και με ένα ισπανικό άρωμα, που θα σε εκπλήξει.

Ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει από φρέσκα θαλασσινά, ψάρια, μέχρι premium κοπές κρεάτων και διάφορα λαχταριστά σνακς.
Επιπλέον, έχει επιλεχθεί μία αξιοζήλευτη λίστα κρασιών και cocktails, ώστε να συνοδέψεις τα πιάτα που θα επιλέξεις με έναν πραγματικά απολαυστικό και ιδανικό τρόπο, για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία που ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ακόμα ένας βασικός λόγος για τον οποίο το Ftelia Pacha πρωταγωνιστεί στις  προτιμήσεις των Ελλήνων και ξένων τουριστών, είναι το γεγονός ότι σε αυτό το πανέμορφο σημείο της Φτελιάς γίνονται εντυπωσιακά πάρτι δίπλα στη θάλασσα.

Η μουσική ξεκινά από νωρίς το απόγευμα και συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ, όπου πλέον ο κόσμος γίνεται ένα, χορεύει και διασκεδάζει, με τα vibes που διακατέχουν την ατμόσφαιρα να είναι μοναδικά!

Μάλιστα, το Ftelia Pacha θα φιλοξενήσει μερικά μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής κατά τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, όπως τους Guy Gerber, Seth Troxler, Marco Carola, Kaz James και Solomun, με στόχο να μας βάλει στο πνεύμα της Ίμπιζα -ακόμη και από τη Μύκονο- και να μας κάνει να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται με την παρέα μας στο πιο ειδυλλιακό μέρος του νησιού.
Εξάλλου, κάθε μέρα στη Φτελιά είναι πάρτι, μιας και τα μουσικά events που λαμβάνουν χώρα εκεί είναι καθημερινά.
Οπότε, στο Ftelia Pacha μπορείς να παρτάρεις ασταμάτητα με την παρέα σου, να αφεθείς στον χορό και τη μουσική, να κάνεις socializing με τους παρευρισκόμενους και όλα αυτά με φόντο το μοναδικό κυκλαδίτικο τοπίο και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Ftelia Pacha είναι ο πανέμορφος χώρος του, με μία boho chic διάθεση που σε χαλαρώνει από μόνη της, ενώ ταυτόχρονα σου γεννά την επιθυμία να περάσεις όλη την ημέρα σου εκεί. Και γιατί να μην το κάνεις, άλλωστε; Στα δύο επίπεδα που έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει εστιατόριο, δύο μπαρ και ένας lounge χώρος με άνετους καναπέδες για ηλιοθεραπεία και ξεκούραση κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.
Το συγκεκριμένο μέρος αποπνέει μια αύρα ιδιαίτερης πολυτέλειας και φινέτσας και όλο αυτό αισθάνεσαι πως βγαίνει αβίαστα.

Τα απαλά χρώματα που έχουν επιλεχθεί, σε συνδυασμό με το ξύλο, το λευκό μάρμαρο και την πέτρα, έρχονται σε πλήρη ισορροπία και αρμονία με τη μυκονιάτικη αρχιτεκτονική και αισθητική, δημιουργώντας απευθείας μία αίσθηση χαλάρωσης. Επιπλέον, η θάλασσα βρίσκεται κυριολεκτικά στα πόδια σου και ανά πάσα στιγμή μπορείς να κατέβεις τα σκαλάκια και να κάνεις μια βουτιά για να δροσιστείς στα καταγάλανα νερά της Φτελιάς. Και φυσικά, ύστερα από τη βουτιά, τι καλύτερο από ένα δροσερό drink που θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη;

Πρόκειται για ένα μέρος, το οποίο μπορεί να καλύψει τις οποιεσδήποτε ανάγκες καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Είναι ένας all day προορισμός, με πολλές επιλογές, ανάλογα πάντα με τις επιθυμίες σου.

Στο Ftelia Pacha μπορείς να ξεκινήσεις με πρωινό και έναν δροσερό καφέ και να συνεχίσεις με βουτιές στη θάλασσα. Εναλλακτικά, αξίζει να έρθεις ώστε να δοκιμάσεις τα πιάτα του Σταμάτη Μαρμαρινού και έπειτα, όταν θα έχει περάσει η ώρα, να συνεχίσεις με ένα premium ποτό ή κάποιο signature κοκτέιλ.

Από την άλλη, μπορείς να επισκεφτείς το Ftelia Pacha αποκλειστικά για τα afternoon πάρτι του και να καθίσεις εκεί μέχρι όσο αντέξεις! Στο χέρι σου είναι τι θα διαλέξεις. Όμως, ότι κι αν επιλέξεις, θα σε ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.