ΤΟΠΙΚΑ

Το αποχετευτικό της Μυκόνου αναβαθμίζεται

Το αποχετευτικό της Μυκόνου αναβαθμίζεται
Αναβάθμιση του αποχετευτικού συστήματος - Προγραμματισμός νέου έργου για την επέκταση και αναβάθμιση των αντλιοστασίων λυμάτων από την ΔΕΥΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυκόνουμε ομόφωνη απόφαση του στις 21.04.2020προχώρησε στην ανάθεση εκπόνησης υδραυλικής μελέτης του έργου: «Επέκταση και αναβάθμιση αντλιοστασίων λυμάτων με τους καταθλιπτικούς αγωγούς της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου»

Συγκεκριμένα η μελέτη περιλαμβάνει τα αντλιοστάσια λυμάτων (Α/Σ) με τους αντίστοιχους καταθλιπτικούς αγωγούς στον Πλατύ Γιαλό, στην  παραλία Χώρας Μυκόνου, στην Αλευκάνδρα (Μύλοι Χώρας Μυκόνου), στη Μεγάλη Άμμο, στον Κόρφο, στο Costa Iliosκαι στον Άγιο Ιωάννη.

Σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης τόνισε: «Με βασικό στόχο την αναβάθμιση των υποδομών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες του νησιού δρομολογήσαμε την εκπόνηση  μελέτης για την επέκταση και αναβάθμιση επτά αντλιοστασίων λυμάτων με τους καταθλιπτικούς αγωγούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΜ κ. Κώστα Κουνάνη και όλους τους υπαλλήλους για τη συνδρομή τουςκαι τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά για το αμέριστο ενδιαφέρον του για το έργο της ΔΕΥΑΜ. Με ενότητα και την καλή συνεργασία όλων συνεχίζουμε το έργο μας για τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση βασικών υποδομών του νησιού μας»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.