ΤΟΠΙΚΑ

Το αδιαχώρητο στα πλοία για τις Κυκλάδες

Το αδιαχώρητο στα πλοία για τις Κυκλάδες

Μια βόλτα μέχρι το λιμάνι του Πειραιά έκανε η Κοινωνία Ώρα Mega το πρωί της Παρασκευής, καταγράφοντας την κίνηση στο λιμάνι, η οποία, ήταν πιο αυξημένη από κάθε άλλη Παρασκευή του καλοκαιριού. Άλλωστε, βρισκόμαστε στην απόλυτη κορύφωση της φετινής τουριστικής περιόδου.

Οι ουρές των αυτοκινήτων αλλά και των επιβατών στο σημείο είναι μεγάλες, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερες καθυστερήσεις στην επιβίβαση.

Οι πολίτες εμφανίζονται ενημερωμένοι σχετικά με τα έγγραφα που πρέπει να φέρουν μαζί τους προκειμένου να ταξιδέψουν, αλλά και για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν κατά την επιστροφή τους από τους προορισμούς τους.

Γι αυτό και έχει μειωθεί αισθητά ο αριθμός των επιβατών που δεν τους επιτρέπονται να επιβιβασθούν στα πλοία λόγω μη τήρησης των μέτρων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.