ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το 5ο πρόγραμμα Εrasmus+ Sport στο οποίο μετέχει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ξεκινά την επόμενη εβδομάδα

Το 5ο πρόγραμμα Εrasmus+ Sport στο οποίο μετέχει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ξεκινά την επόμενη εβδομάδα
Το νέο πρόγραμμα Erasmus+ Sport με την επωνυμία Skills for New Horizons στο οποίο μετέχει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.  Το πρόγραμμα αυτό, διάρκειας 18 μηνών συνδέεται με την επιχειρηματικότητα των νέων και θα δώσει τα βασικά εργαλεία εκπαίδευσης ώστε 20 άντρες και γυναίκες από πέντε χώρες της Ευρώπης να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά σε επιχειρήσεις αθλητικού ενδιαφέροντος.
Στο πρόγραμμα μετέχουν φορείς από την Ιταλία (ALFAFIN), την Πολωνία (Sport Association Iron Man), την Ρουμανία (Association Center for Development of Structural Funds), την Βουλγαρία (Champions Factory) και η φυσικά η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει το θεωρητικό μέρος, μέσω MOOC (Massive Open Online Course) δηλαδή online πλατφόρμας, αλλά και πρακτική εφαρμογή με ανταλλαγή επισκέψεων ανάμεσα στους φορείς των πέντε χωρών.
Έτσι οι εκπρόσωποι της Ελλάδας θα κληθούν να ταξιδεύσουν τους επόμενους 18 μήνες στο Μιλάνο, στην Βαρσοβία, στο Βουκουρέστι και στην Σόφια να παρακολουθήσουν την εφαρμογή “καλών πρακτικών” και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με νέους από άλλες χώρες της Ευρώπης.
Το πρόγραμμα Skills for New Horizons είναι το δεύτερο πρόγραμμα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων το οποίο αφορά στην ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας μετά το Sports Ambassadors for Rural Areas το οποίο ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.