ΤΟΠΙΚΑ

«Το 2019 να μας βρει όλους ενωμένους»

«Το 2019 να μας βρει όλους ενωμένους»
Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στους συμπολίτες του στέλνει ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς

«Καλή Χρονιά με Υγεία , Αγάπη και Συνεργασία…

Το 2019 να μας βρει ενωμένους  για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα έχουμε  μπροστά μας, να αγωνιστούμε να αλλάξουμε πολλά  για να βελτιώσουμε την ζωή μας.

Οι Μυκονιάτες αξίζουμε πολλά, αξίζουμε τα  καλύτερα, εύχομαι το 2019 να είναι χρονιά ορόσημο για τον τόπο μας και να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στις βάσεις που βάλαμε τα τελευταία χρόνια  στο νησί μας.

Με Αγάπη για τον διπλανό μας γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να δώσουμε νόημα στη ζωή μας, προσφέροντας την με ανιδιοτέλεια σε αυτούς που την χρειάζονται γύρω μας.

Το 2019 θα είναι μια  σημαντική χρονιά για όλους μας και κυρίως για τη Μύκονο που θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας, πάντα σε κλίμα σύνεσης, αξιοπρέπειας και υψηλής αισθητικής όπως αρμόζει στους Μυκονιάτες.

Υγεία, Ευτυχία και Αγάπη στο Σπιτικό σας!»

Καλή Χρονιά σε όλους!

Αλέξανδρος Κουκάς

Αντιδήμαρχος Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.