ΤΟΠΙΚΑ

Τιτάνιο αγώνα ο Δήμος Μυκόνου για την καθαριότητα

Τιτάνιο αγώνα ο Δήμος Μυκόνου για την καθαριότητα
Με νύχια και με δόντια παλεύουν νυχθημερόν οι υπηρεσίες του Δήμου ώστε το νησί παρά τις ελλείψεις σε υποδομές να είναι καθαρό

Μικροί φορτωτές έκαναν την εμφάνιση τους στον γιαλό της Μυκόνου και καθάρισαν την παραλία και την γύρω περιοχή σε μια γωνιά του νησιού που μπορεί να χαρακτηριστεί και η βιτρίνα του καθώς αρκετοί είναι αυτοί που περνάνε απο το σημείο καθημερινά.
Για ακόμη μια χρονιά στο νησί η “μάχη” με τα σκουπίδια είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι άνθρωποι του Δήμου παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που είναι κυρίως στις υποδομές κάνουν τα πάντα για να είναι το νησί στην εντέλεια.

Για βοήθεια απο την κεντρική εξουσία φυσικά ούτε λόγος καθώς από υποσχέσεις και λόγια κάθε φορά για στήριξη έχουν χορτάσει.
Το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του λειτουργεί πρώτα και πάνω από όλα με την αυταπάρνηση που δείχνουν όλοι οι άνθρωποι που σχετίζονται με τομέα της καθαριότητας του Δήμου Μυκόνου.
Ο αγώνας είναι διαρκής και για την ώρα παίρνουν άριστα όσοι έχουν αναλάβει σημαντικές ευθύνες για την βιτρίνα του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.