ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Αλέκος Κουκάς και έγραψε ιστορία

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Αλέκος Κουκάς και έγραψε ιστορία
Ομιλία στους παίκτες,ανάλυση του πλάνου και δηλώσεις στην ΕΡΑΣΠΟΡ για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ απο τον Σάκη Τσιώλη που φόρεσε την φόρμα της ομάδας

Μοιάζει απίστευτο είναι όμως αληθινό αυτό που βιώνουν εδώ και λίγες ώρες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ, τα μέλη του τεχνικού τιμ και οι άνθρωποι της ομάδας.Είναι μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο καθώς  ενεργός προπονητής της Σούπερ Λιγκ  ο Σάκης Τσιώλης φόρεσε για πρώτη φορά φόρμα της ομάδας και μίλησε το πρωί στους παίκτες αναλύοντας τους το πλάνο για την συνέχεια.

Έχει δημιουργήσει τεράστια αίσθηση η κίνηση του προέδρου Αλέκου Κουκά που τίναξε την μπάνκα στον αέρα με μια κίνηση που έχει ιστορική σημασία για τον αθλητισμό της Μυκόνου για το μέγεθος του προπονητή που έφερε στο νησί.

Μερικά χρόνια πριν ο Σάκης Τσιώλης βρέθηκε μια ανάσα να αναλάβει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας και σήμερα βρίσκεται στη Μύκονο για την ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού χάρη στις ενέργειες του Αλέκου Κουκά:

Ο Τσιώλης φιλοξενήθηκε στην δημόσια αθλητική ραδιοφωνία ΕΡΑΣΠΟΡ και συνομίλησε με τον Άρη Γάτα για την απόφαση του αυτή ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε ο Αλέκος Κουκάς στην απόφαση του.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.