ΤΟΠΙΚΑ

Την υποψηφιότητα της Ειρήνης Ζουγανέλη παρουσίασε ο δήμαρχος Κ.Κουκάς

Την υποψηφιότητα της Ειρήνης Ζουγανέλη παρουσίασε ο δήμαρχος Κ.Κουκάς

Χαρούμενος και με μεγάλη περηφάνεια συνεχίζω την παρουσίαση των υποψηφίων της ομάδας μας «Πρωτοβουλία Δράσης» για τις δημοτικές εκλογές Μυκόνου της 8ης Οκτωβρίου 2023, με την Ειρήνη Ζουγανέλη Irini Zouganeli.

Μια αυθεντική Ανωμερίτισσα που ξέρει να τιμά και να αναδεικνύει τις παραδόσεις μας με κάθε τρόπο. Τρυφερή μητέρα και σύζυγος, παρούσα στην οικογένειά της, επιχειρηματίας της εστίασης, ακολούθησε την οικογενειακή της παράδοση και ασχολήθηκε με τα κοινά. Εκλέχθηκε κοινοτική σύμβουλος το 2019. Το 2023 ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου της Κοινότητας Άνω Μεράς, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό έργο σε λίγους κιόλας μήνες, έργο ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Η Ειρήνη συνεχίζει μαζί μας, συνεχίζει για την Άνω Μερά, αποτελώντας ένα παράδειγμα δυναμικής γυναίκας που τα συνδυάζει όλα. Χέρι με χέρι για τη νίκη!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.