ΤΟΠΙΚΑ

Την πίτα της έκοψε στον Κόρφο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Την πίτα της έκοψε στον Κόρφο η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Αιολικό για την Α.Ε. Μυκόνου σήμερα με το πρόγραμμα εκτός από τρέξιμο και ασκήσεις να περιλαμβάνει και… κοπή πίτας! Για το καλό του νέου χρόνου λοιπόν στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Κουκάς κόβοντας τη βασιλόπιτα, λίγη ώρα μετά το τέλος της προπόνησης.
Αφού πρώτα ο ισχυρός άντρας της ΑΕΜ ευχήθηκε σε παίκτες και τεχνικό τιμ να έχουν υγεία αλλά και πολλές επιτυχίες μέσα στο 2023 προχώρησε στην κοπή της πίτας που είχε για τυχερό την τεχνική ηγεσία της ΑΕΜ.

Συγκεκριμένα το νόμισμα βρέθηκε ανάμεσα στα κομμάτια των Βαγγέλη Βλάχου και Θεοφύλακτου Παχατουρίδη. Πολλοί το χαρακτήρισαν και σημαδιακό αυτό, καθώς η πορεία της ομάδας υπό την καθοδήγησή τους είναι εξαιρετική ως τώρα, λέγοντας ότι και η συνέχεια θα είναι το ίδιο επιτυχημένη.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι και οι παίκτες επεφύλασσαν μια έκπληξη για τον πρόεδρο της Α.Ε. Μυκόνου καθώς του πρόσφεραν ένα προσωπικό δώρο το οποίο έγινε δεκτό με μεγάλη χαρά από τον ίδιο!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.