ΤΟΠΙΚΑ

“Την Κυριακή, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους δημιουργικούς πολίτες»

“Την Κυριακή, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους δημιουργικούς πολίτες»
Ο Φίλιππος Φόρτωμας ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία και είναι πανέτοιμος για την μεγάλη μάχη της Κυριακής

Στην Σύρο ολοκληρώθηκε η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα, ο οποίος μίλησε το βράδυ της Παρασκευής στην Ερμούπολη σε φίλους και ψηφοφόρους του.

Στην ομιλία του, ο κ. Φόρτωμας τόνισε ότι: «Ισχυρή Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα. Η ψήφος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον αυριανό μας πρωθυπουργό είναι μία ψήφος με αξία», και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν τη Νέα Δημοκρατία και να της δώσουν ισχυρή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ώστε από την Δευτέρα το πρωί η χώρα να κάνει δυναμική επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα.

“Την Κυριακή, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους δημιουργικούς πολίτες, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι σίγουρο ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν. Η πολιτική μας δεν έχει ταξικό, αλλά κοινωνικό και εθνικό πρόσημο», είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής

Ο κ. Φόρτωμας επεσήμανε ότι το πρόγραμμα και το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας είναι κοστολογημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο με στόχο και όραμα για μια  νέα Ελλάδα, με μείωση φόρων, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών , με ασφάλεια για τον πολίτη, με μια εξωστρεφή  Παιδεία, με πρόσβαση στο σύστημα Υγείας για όλους, με δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Αναφερόμενος στο όραμά του για τις Κυκλάδες εστίασε κυρίως στους τομείς της αειφόρου ανάπτυξης, της προστασίας του περιβάλλοντος και της προώθησης της νησιωτικότητας.

Ειδικότερα, έδωσε έμφαση στους τομείς της προώθησης στρατηγικής γαλάζιας ανάπτυξης, της τόνωσης της πρωτογενούς δραστηριότητας και σύνδεσή αυτής με το τουριστικό προϊόν κάθε νησιού, της ενίσχυσης των λιμενικών υποδομών, της προώθησης της ενεργειακής αυτονομίας των νησιών, της προώθησης στοχευμένων χωροταξικών παρεμβάσεων, της «κυκλικής» διαχείρισης των υδάτινων πόρων και υποδομών, της στρατηγικής διαχείρισης αποβλήτων και πλαστικών, της εφαρμογής της «έξυπνης» τεχνολογίας στις αγροτοκτηνοτροφικές δραστηριότητες και της αξιοποίησης των θαλάσσιων οικοσυστημάτων με πλούσια ιχθυαποθέματα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Φίλιππο Φόρτωμα να δέχεται θερμό χειροκρότημα από τους παριστάμενους, οι οποίοι του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.