ΤΟΠΙΚΑ

Τιμητικές βραβεύσεις για τους ανθρώπους που βοηθούν τους αεροπόρους μας

Τιμητικές βραβεύσεις για τους ανθρώπους που βοηθούν τους αεροπόρους μας
Στο πρόσωπο του προέδρου της τοπικής κοινότητας και των συμβούλων της δημοτικής αρχής τιμήθηκε η προσφορά τους από την Αεροπορία

Στο ομώνυμο εκκλησάκι στον οικισμό της Αεροπορίας στην Άνω Μερά ο διοικητής και αξιωματικοί της 6ης ΜΣΕΠ υποδέχθηκαν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα στην ημέρα της  γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η Ελένη Καλπουρτζή ανήμερα της ονομαστικής της εορτής πήρε τιμητική πλακέτα.

Ο Ιωάννης Ζουγανέλης(Νικολαριδι) πρόεδρος της τοπικής κοινότητας πάντα δίπλα στους αξιωματικούς της αεροπορίας τιμήθηκε για την προσφορά του.

Στο πλαίσιο αυτό η Μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησε και φέτος βραβεύσεις σε ανθρώπους που βοηθούν τους αξιωματικούς με κάθε τρόπο και που είναι ουσιαστικά κάτοικοι του χωριού.

Ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς  στην φωτογραφία με την ειρηνοδίκη Βάνα Παφίλη

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.