ΤΟΠΙΚΑ

Τιμή στις οικογένειες Δακτυλίδη και Καλαμαρά

Τιμή στις οικογένειες Δακτυλίδη και Καλαμαρά
Η Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου τίμησε δύο Ευεργέτες του νησιού

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´ περέστη στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, που διοργάνωσε η Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου στο Πνευματικό Κέντρο της Άνω Μέρας, στη Μύκονο.
Η Αδελφότητα τίμησε δύο Ευεργέτες της Μυκόνου, τον Επιχειρηματία κ, Γεώργιο Δακτυλίδη, με δαπάνες του οποίου ανεγείρεται, επί οικοπέδου το οποίο έχει παραχωρήσει ή η Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής, το νέο Γυμνάσιο της Άνω Μέρας, για τους 200 μαθητές της περιοχής, οι οποίοι αναγκάζονται, μέχρι σήμερα, να μεταβαίνουν καθημερινά στο Γυμνάσιο της Χώρας, και τον Ξενοδόχο κ. Κυριάκο Καλαμαρά, για τη μεγάλη προσφορά του στην Άνω Μέρα και την Μύκονο.
Την εκδήλωση πλαισίωσε το παραδοσιακό Συγκρότημα «Μαντώ», με παραδοσιακούς χορούς τους οποίους παρουσίασαν παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´ ευχαρίστησε για τους φιλόφρονες προς αυτόν λόγους του και συνεχάρη για το έργο του τον Πρόεδρο της Αδελφότητας κ. Αντ. Κουνάνη και ιδιαίτερα τους δύο τιμηθέντες Ευεργέτες της Μυκόνου, για την προσφορά τους προς τη Μύκονο και τους Μυκονίους.

Imsyrou.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.