ΤΟΠΙΚΑ

«Τιμή μας να σας έχουμε δίπλα μας»

«Τιμή μας να σας έχουμε δίπλα μας»
Τα στελέχη του συνδυασμού Πρωτοβουλία Δράσης καλούν όλους τους Μυκονιάτες στην συγκέντρωση της Τετάρτης στις 19:00

Κατάμεστη αναμένεται να είναι την Τετάρτη το απόγευμα η αίθουσα στο Γρυπάρειο πολιτιστικό κέντρο στην ομιλία του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά.

Μεγάλη είναι και η συσπείρωση και κινητοποίηση από όλα τα στελέχη του συνδυασμού Πρωτοβουλία Δράσης για την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον δήμαρχο Κωνσταντίνο  Κουκά  την Τετάρτη στις 19:00 στο Γρυπάρειο.

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης(Μπαλτάς) προαναγγέλει χαρακτηριστικά  με ανάρτηση του την συγκέντρωση και όλα όσα θα πει ο δήμαρχος για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον καλεί όλους τους Μυκονιάτες να είναι παρόντες στην εκδήλωση.

«Ο δήμαρχος μας θα μιλήσει για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον. Τιμή να σας έχουμε δίπλα μας. Αύριο 10 Απριλίου 19:00 στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο
Σας περιμένουμε !!!!»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.