ΤΟΠΙΚΑ

Τιμή για την Μύκονο και τον Σπύρο Αποστόλου η προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Τιμή για την Μύκονο και τον Σπύρο Αποστόλου η προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
Τιμητική πρόταση του Γιώργου Χατζημάρκου στον Σπύρο Αποστόλου για την ανάληψη της προεδρίας.

Σε μια άκρως τιμητική πρόταση τόσο για τον ίδιο τον Σπύρο Αποστολου όσο και για την Μύκονο προχώρησε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, προτείνοντας τον για την θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Αναφέρει ο Σπύρος Αποστόλου χαρακτηριστικά:

«Η τιμή του να υπηρετείς στην Πολιτική, προϋποθέτει την αναγνώριση της ευθύνης της εμπιστοσύνης που εναποθέτει ο κόσμος στο πρόσωπό σου. Πάνω απ’ όλα σημαίνει την αδιαπραγμάτευτη πίστη σου στους θεσμούς και στις ευθύνες που από αυτούς, απορρέουν.

Ειλικρινά και από καρδιάς, θέλω να εκφράσω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κύριο Γιώργος Χατζημάρκος, για την ύψιστη τιμή και εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, προτείνοντάς με για τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

Αναγνωρίζοντας την αποστολή, το καθήκον και το μέγεθος της στιγμής, στεκόμενος Δημοκρατικά και απροκατάλυπτα στο να ακούγονται όλες οι απόψεις και σημαντικότερο όλων, να διαφυλάττω το κύρος και την εμβέλεια του Θεσμού, θα πορευτώ και θα εργαστώ ακάματα ώστε να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη.

Αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο, καλείται να εκπληρώσει τις ελπίδες, τις προσδοκιες και την πλατιά αποδοχή των Νησιωτών μας, για την εποχή του Νέου Νότιου Αιγαίου. Με όραμα και σχέδιο αυτός ο στόχος πρέπει, και θα επιτευχθεί.

Ευχαριστώ!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.