ΤΟΠΙΚΑ

Τιμή για την Μύκονο η βράβευση για τις καινοτόμες εφαρμογές που λειτουργούν στο νησί

Τιμή για την Μύκονο η βράβευση για τις καινοτόμες εφαρμογές που λειτουργούν στο νησί
Ο Δήμος Μυκόνου βραβεύτηκε στο πλαίσιο του Best City Awards 2022 για την πλατφόρμα υπολογισμού και ηλεκτρονικής πληρωμής δημοτικού τέλους

Ο Δήμος Μυκόνου βραβεύτηκε στο πλαίσιο του Best City Awards 2022 για την πλατφόρμα υπολογισμού και ηλεκτρονικής πληρωμής δημοτικού τέλους 0,5%.
Αυτό αποτελεί δικαίωση της δημιουργίας και εφαρμογής καινοτόμων υπηρεσιών, που παρέχουν πιο άμεσες και ασφαλείς υπηρεσίες στους δημότες,που δεν χρειάζεται να μεταβαίνουν πλέον στις υπηρεσίες του Δήμου.


Το βραβείο παρέλαβαν ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς  μαζί με την Αντιδήμαρχο Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Ανακύκλωσης και Δημοτικών Εσόδων, κα. Ντίνα Σαμψούνη.


Η διάκριση αυτή και η ανάδειξη του Δήμου Μυκόνου σε έναν Δήμο που υιοθετεί καινοτόμες πρακτικές, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, επιβεβαιώνει την ανθρωποκεντρική  φιλοσοφία, αποδεικνύει ότι η Μύκονος μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.