ΤΟΠΙΚΑ

«Τιμή για την Μύκονο η παρουσία του Αντετοκούνμπο»

«Τιμή για την Μύκονο η παρουσία του Αντετοκούνμπο»
Θα τον τιμήσουμε όπως του αρμόζει τόνισε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στην ΕΡΑΣΠΟΡ

Η άφιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μύκονο έχει προκαλέσει το τεράστιο ενδιαφέρον των ελληνικών και όχι μόνο ΜΜΕ.

Το μεσημέρι σε  εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ και στους δημοσιογράφους Άρη Γάτα και Αντώνη Λαγό ,φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που του ζητήθηκε να μιλήσει για την παρουσία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο νησί του MVP στο NBA για την σαιζόν που έφυγε.

Ο δήμαρχος τόνισε: «Είναι μεγάλη η τιμή για την Μύκονο η άφιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγες μόνο μέρες μετά την ανάδειξη του ως κορυφαίου παίκτη στο NBA.

Η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης για τους σταρ και αυτό οφείλεται στην δουλειά που κάνουν πολλά χρόνια τώρα οι Μυκονιάτες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι παράδειγμα για τους νέους και αποτελεί με το ήθος του ένα κόσμημα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μας.

Έχουμε την πρόθεση να τιμήσουμε τον τεράστιο αθλητή επίσημα ως δημοτική αρχή και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ιδέα της εκδήλωσης που οφείλετε σε μια ιδιωτική επιχείρηση του νησιού μας ,γιατί παράλληλα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς γίνεται και υπο την αιγίδα του ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ ,που θέλω και προσωπικά να ευχαριστήσω για το τεράστιο κοινωνικό έργο τους ανθρώπους που ηγούνται και ιδιαίτερα την κα.Μαριάννα Βαρδινογιάννη»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.