ΤΟΠΙΚΑ

Τηλεοπτικό δίκτυο από το Ισραήλ για τις ομορφιές της Μυκόνου

Τηλεοπτικό δίκτυο από το Ισραήλ για τις ομορφιές της Μυκόνου

Παγκόσμια Προβολή του προγράμματος Mykonos – Santorini- Aegean Islands Promo – Flying to Greece των νησιών του Αιγαίου στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο i24.

Με επικεφαλή τον Ambassador του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης Kostas Skagias , θα φιλοξενήσει στα νησιά του Αιγαίου το παγκόσμιας εμβέλειας τηλεοπτικό δίκτυο i24.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, τηλεοπτικό συνεργείο του τηλεοπτικού δικτύου i24, θα επισκεφθεί τη χώρα μας, για να προβάλλει την κοσμοπολίτικη Μύκονο, την ειδυλλιακή Σαντορίνη, το κατάλευκο νησί της Πάρου και την αρχοντική Σύρο.

Για εννέα ημέρες, το τηλεοπτικό συνεργείο του i24 θα “τραβήξει” μαγευτικά πλάνα από τις ομορφιές των νησιών μας, για να προβληθούν κατόπιν σ’ ένα παγκόσμιο κοινό.

Το τηλεοπτικό ενημερωτικό δίκτυο, i24, με έδρα το Τέλ Αβίβ καθώς και εγκαταστάσεις σε Παρίσι και Νέα Υόρκη, εκπέμπει σε τρεις γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά. Ανήκει στον όμιλο Altice και ιδρύθηκε το 2013.

Η πρόσκληση και φιλοξενία των συντελεστών του τηλεοπτικού δικτύου, εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών προώθησης του προγράμματος Mykonos – Santorini- Aegean Islands Promo – Flying to Greece

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.