ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τι σχέση έχει η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που εμβολιάστηκε με τις Κυκλάδες

Τι σχέση έχει η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που εμβολιάστηκε με τις Κυκλάδες

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει η είδηση της πρώτης γυναίκας που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα, κατά της διασποράς του κορονοϊού. Το cyclades24 έκανε ρεπορτάζ και βρήκε στοιχεία που συνδέουν την ίδια με τις Κυκλάδες και ειδικότερα με τη Νάξο.

Στις 13:00 η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός εμβολιάστηκε, δίνοντας το σύνθημα για το σχέδιο “Ελευθερία” της κυβέρνησης, όπου προβλέπει τον μαζικό εμβολιασμό από σήμερα και για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Ευσταθία Καμπισιούλη όμως, πέρα από την αγάπη της για την δουλειά της, σε αυτό το δύσκολο λειτούργημα που επιτελεί, έχει μία μεγάλη αδυναμία και δεν διστάζει να το δείχνει κάθε χρόνο.

Τα πανέμορφα τοπία της Νάξου, η Πορτάρα, τα γραφικά σοκάκια και το καλό φαγητό, φαίνεται πως έχουν μαγέψει την νοσηλεύτρια, η οποία θα πρέπει να τονιστεί, επισκέπτεται το νησί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

πηγή Cyclades24.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.