ΤΟΠΙΚΑ

Τι καιρό θα κάνει στις Κυκλάδες τις ημέρες των Χριστουγέννων

Τι καιρό θα κάνει στις Κυκλάδες τις ημέρες των Χριστουγέννων

Σχετικά καλός θα είναι ο καιρός τις ημέρες των Χριστουγέννων στις Κυκλάδες, αφού δε θα συνοδεύεται από έντονα χειμερινά φαινόμενα.

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου, στα νησιά του νομού προβλέπονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου το σκηνικό του καιρού δε θα αλλάξει ιδιαίτερα, διατηρώντας τα ίδια χαρακτηριστικά με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας, μέτριους ανέμους και θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.

Την ημέρα των Χριστουγέννων ο καιρός στις Κυκλάδες θα παρουσιάσει πυκνές νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις και δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.