ΤΟΠΙΚΑ

Τι αλλάζει στο ταξίδι με πλοία και αεροπλάνα από 13 Σεπτέμβρη

Τι αλλάζει στο ταξίδι με πλοία και αεροπλάνα από 13 Σεπτέμβρη

Μία αλλαγή δεδομένων θα παρουσιαστεί από 13 Σεπτεμβρίου 2021 έως 22 Μαρτίου 2022 σε ότι αφορά τα ταξίδια με πλοία, αεροπλάνα από και προς τα νησιά.
Για τους εμβολιασμένους δεν τίθεται κανένας περιορισμός, εκτός από τη χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού η οποία είναι υποχρεωτική για όλους.

Σε ότι αφορά τους ανεμβολίαστους από 12 ετών και πάνω, θα είναι υποχρεωτική η προσκόμιση rapid test μέχρι και 48 ώρες πριν το ταξίδι.

Η διαφορά είναι ότι το rapid test δεν επιτρέπεται πλέον να διενεργείται σε δημόσιες δομές, αλλά αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγωνιστικά κέντρα με οριζόντια τιμή 10 ευρώ και με το κόστος να επιβαρύνει τον ταξιδιώτη.

Τέλος, οι ανήλικοι από 5 έως 12 ετών θα επιβιβάζονται στα πλοία με δωρεάν self test.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.