ΤΟΠΙΚΑ

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στη Μύκονο

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στη Μύκονο

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επέστρεψε στη Μύκονο και τέλεσε Θυρανοίξια Παρεκκλησίου των Αγίων Θεοδώρων, στην περιοχή « Μερχιά», τους κτήτορες του οποίου συνεχάρη.
Αύριο, Κυριακή της Ορθοδοξίας, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς και θα τελέσει εντός αυτού την Ακολουθία της λιτανείας των Αγίων Εικόνων και του Συνοδικού της Ορθοδοξίας.
Το μεσημέρι, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη και το εσπέρας θα προστεί του Β’ Διενοριακού Κατανυκτικού Εσπερινού, που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος, με τη συμμετοχή όλων των Εφημερίων της Σύρου και με ομιλητή τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Αθανασίου, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.