ΤΟΠΙΚΑ

Θύμα των «ποντικών» της Μυκόνου ακόμα και ένστολος – Άρπαξαν από το σπίτι του κοσμήματα και μετρητά

Θύμα των «ποντικών» της Μυκόνου ακόμα και ένστολος – Άρπαξαν από το σπίτι του κοσμήματα και μετρητά

Συνάντηση του δημάρχου Μυκόνου με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή την έξαρση του φαινομένου των κλοπών – Στο επίκεντρο των συνομιλιών η ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης

Διαστάσεις έχει λάβει το ζήτημα της έξαρσης του φαινομένου των κλοπών στη Μύκονο. Το θράσος των ληστών  δεν έχει όρια εάν σκεφτεί κανείς ότι εισέβαλαν μέχρι και στο σπίτι ενστόλου, νωρίς το πρωί της Κυριακής, και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Ο πόλεμος μεταξύ της αστυνομίας και των συμμοριών τη Μύκονο συνεχίζεται. Παρά την αύξηση της αστυνόμευσης και την άφιξη επιπλέον 15 ανδρών που εντάχθηκαν στην υποδιεύθυνση αστυνομίας, οι «ποντικοί» βρίσκουν τρόπο να κάνουν τη… δουλειά τους.

Τελευταίο τους θύμα γνωστός ένστολο που έχει συμβάλει σημαντικά στην εξάρθρωση κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Ο εν λόγω αξιωματικός που είναι παντρεμένος με κάτοικο Μυκόνου και με τη σύζυγό του διαμένει μόνιμα στο νησί, κατήγγειλε στο τμήμα ασφαλείας της υποδιεύθυνσης Αστυνομίας ότι την περασμένη Κυριακή, στις 06.30, ένας ή περισσότεροι δράστες, αγνώστων στοιχείων, εισέβαλαν στη μονοκατοικία από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας του αξιωματικού.

Οι ληστές, όπως γίνεται αντιληπτό, είχαν πληροφόρηση ότι το ζευγάρι διατηρούσε μέσα στο δωμάτιό του χρυσαφικά, κοσμήματα αλλά και μετρητά. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, οι «ποντικοί» κατάφεραν να εντοπίσουν τον «κρυμμένο θησαυρό».

Συγκεκριμένα, άρπαξαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.