ΤΟΠΙΚΑ

Θύμα απάτης ο Τόνι Σφήνος: Έδωσε 55.000 ευρώ για «αέρα» στη Μύκονο

Θύμα απάτης ο Τόνι Σφήνος: Έδωσε 55.000 ευρώ για «αέρα» στη Μύκονο
Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή ο καλλιτέχνης την... πάτησε όταν μουσικός του πρότεινε να ανοίξουν ένα μπαρ στη Μύκονο

Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος όπως αποκάλυψε τηλεοπτική εκπομπή. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης ανέφερε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» πως ο καλλιτέχνης την …πάτησε όταν συνάδελφός του μουσικός του πρότεινε να ανοίξουν ένα μπαρ στην Μικρή Βενετία της Μυκόνου. Μάλιστα, του ζήτησαν να πληρώσει 55.000 ευρώ για «αέρα», τα οποία και έδωσε, όπως αναφέρει ο Τόνι Σφήνος στη μηνυτήρια αναφορά του.
«Θύμα μεγάλης απάτης έπεσε ο Τόνι Σφήνος όταν επιχείρησε να ανοίξει μπαρ στην περιοχή Μικρή Βενετία στο νησί της Μυκόνου. Τού ζήτησαν να πληρώσει 55.000 ευρώ για «αέρα», τα έδωσε και τελικά την πάτησε». Ο Σφήνος ήταν ο ένας από τα 4 πρόσωπα που θέλησαν να ανοίξουν την επιχείρηση- που σημαίνει ότι συνολικά το ποσό που ζητήθηκε ήταν 220.000€ – και η πρόταση έγινε από συνάδελφό του μουσικό.

Ο Σφήνος κατέβαλε το μερίδιό του σε δυο δόσεις και μετέβει στη Μύκονο για να επιβλέψει τις εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του το συνεργείο. Μάλιστα, το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο «χάλασε» λίγους μήνες μετά και ο Σφήνος απαίτησε να πάρει πίσω τα λεφτά που επένδυσε δηλαδή 55.000€ + 30.000€ υπόλοιπα έξοδα για εργασίες.

Οι λεπτομέρειες αυτές αναφέρονται στη μήνυση που έχει καταθέσει ο καλλιτέχνης σε βάρος του συναδέλφου του, διεκδικώντας τα λεφτά του. Ο μουσικός καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς όπως αποδείχτηκε, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και πατέρας του μουσικού, δεν είχε καμία αξίωση για «αέρα».

peoplegreece.com: Θύμα απάτης ο Τόνι Σφήνος
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.