ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας Dj – Βρισκόταν στη Μύκονο για εργασία

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας Dj – Βρισκόταν στη Μύκονο για εργασία

Η μουσική του «έντυσε» τα βράδια πολλών μαγαζιών των Κυκλάδων και της Αθήνας

Συγκλονισμένη είναι η Ελληνική μουσική σκηνή από τον αιφνίδιο θάνατο ενός Έλληνα Dj, ο οποίος έφυγε χτες το βράδυ από τη ζωή. Μία είδηση που ήρθε να μας ταράξει, όταν πληροφόρησε την ξαφνική και αναπάντεχη “φυγή” ενός νέου ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στο djing.

Eξαίρετο παιδί, μοναδικός στη δουλειά του, με μεγάλη καρδιά  αλλά οι πληροφορίες του Cyclades24.gr, αναφέρουν ότι τον πρόδωσε.

Ο ίδιος με τις μουσικές επιλογές του,  «έντυσε» τα βράδια πολλών μαγαζιών στις Κυκλάδες,  Μύκονος, Άνδρος για περισσότερα από 20 χρόνια, Σαντορίνη και η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι ξανά στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Μυκόνου, στο οποίο επέστρεψε για να εργαστεί σεζόν.

Οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τη συντριβή τους για τον αδόκητο χαμό του, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του και το πόσο θα τους λείψει το χαμόγελό του και η δουλειά. Μόνο όμορφες στιγμές έχουν να θυμούνται από τον Διονύση(Σακη) Κουταβά γνωστό και Dion.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.