ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θωράκισε την εστία με Διονύση Ξένο η Άνω Μερά

Θωράκισε την εστία με Διονύση Ξένο η Άνω Μερά

Οριστικοποιήθηκε πριν λίγο ακόμα μία μεταγραφή για την Άνω Μερά, που τα βρήκε σε όλα με τον 30χρονο γκολκίπερ Διονύση Ξένος που πλέον θα αποτελέσει δίδυμο με τον Γιώργο Τζάβρα κάτω από τα γκολποστ των ”Μυκωνατών”.

Ο Περιστεριώτης γκολκίπερ είναι γνωστός στους Κυκλαδίτες φίλαθλους από το πέρασμα του στον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπου αγωνιζόταν την περίοδο 2016-2017 και ομολογουμένως είχε μία πολύ καλή παρουσία. Παλαιότερα ο ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή Περιστερίου.

Ο Διονύσης Ξένος δεν έχασε χρόνο και σήμερα πραγματοποίησε τη πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ η διοίκηση κάνει «αγώνα δρόμου» προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και να τεθεί στη διάθεση του Χρήστου Πελέκη για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ανδριακό.

sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.