ΤΟΠΙΚΑ

Θετικός στον ιό ο Μπόρις Τζονσον

Θετικός στον ιό ο Μπόρις Τζονσον

Ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στα social media περιγράφει πως εμφάνισε τα συμπτώματα και πως έχει μπει σε απομόνωση. Είναι από τους λίγους ηγέτες στον κόσμο που υποτίμησαν επιδεικτικά την εξάπλωση της νόσου.

Δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό ο άνθρωπος που τον αγνοούσε επιδεικτικά. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Τις τελευταίες 24 ώρες εμφάνισα ελαφρά συμπτώματα και βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Τώρα είμαι σε απομόνωση αλλά θα συνεχίσω να ηγούμαι της προσπάθειας της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κορονοϊού μέσω τηλεδιασκέψεων. Μαζί θα τον νικήσουμε», δήλωσε ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στα social media.

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι από τους λίγους ηγέτες στον κόσμο που αγνόησαν επιδεικτικά την εξάπλωση και την σοβαρότητα του κορονοϊού με αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρή κριτική τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Η κυβέρνησή του έλαβε μέτρα με πολύ μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα η Βρετανία να μετράει ήδη 578 νεκρούς και 11.658 κρούσματα.

newsit.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.