ΤΟΠΙΚΑ

Θερμή υποστήριξη στον Γιώργο Καφεντζή για το έργο του

Θερμή υποστήριξη στον Γιώργο Καφεντζή για το έργο του
Θερμά λόγια και ιδιαιτέρως τιμητικά για τον Γιώργο Καφεντζή από τον Αλέξανδρο Ταξιλδάρη, αρχηγός της Παραολυμπιακης Αποστόλης Παρίσι 2024.

Θερμά λόγια και ιδιαιτέρως τιμητικά για τον Γιώργο Καφεντζή από τον Αλέξανδρο Ταξιλδάρη,αρχηγό  της Παραολυμπιακης Αποστόλης Παρίσι 2024.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλο με την ομάδα της Πρωτοβουλίας Δράσης:

«Είναι μεγάλη μου τιμή τα λόγια του Αλεξάνδρου Ταξιλδαρη ο οποίος είναι ο αρχηγός της Παραολυμπιακης Αποστόλης Παρίσι 2024.

Ήρθε στην Μύκονο για το Mykonos Running Festival αρχικά αλλά είναι φίλος του νησιού και το επισκέπτεται κατά καιρούς.
Συνεργάστηκαμε μαζί στα πλαίσια του ψηφιακού υλικού που δημιουργήθηκε για την προσβασιμοτητα και τις δραστηριότητες των Αμεα στο νησι μας μέσω της πλατφόρμας Extramillers για τον Δήμο Μυκόνου.
Φιλε Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη σου και την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.