ΤΟΠΙΚΑ

Θερμή παράκληση Μπουγιούρη για τις ρίψεις στο δίκτυο αποχέτευσης

Θερμή παράκληση Μπουγιούρη για τις ρίψεις στο δίκτυο αποχέτευσης

Την προσοχή των πολιτών της Μυκόνου αλλά και των επισκεπτών της εφιστά ο Γιώργος Μπουγιούρης σχετικά με ένα θέμα που απασχολεί κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και αφορά το θέμα της συγκέντρωσης των λυμμάτων αλλά και της ρίψης στο δίκτυο αποχέτευσης αντικειμένων.

“Καλή σας ήμερα. Επιτρέψτε μου να σας εφιστήσω την προσοχή σας σε ένα από τα σοβαρότερα θέματα της Μυκόνου. Δεν ρίχνουμε στο δίκτυο αποχέτευσης οτιδήποτε δημιουργεί πρόβλημα. Διότι πρώτον προκαλούμε έμφραξη του δικτύου και υπερχειλίσεις. Δεύτερον προβλήματα στην λειτουργία των αντλιοστασίων. Τρίτων παραγωγή δυσάρεστων οσμών και αερίων,που είναι επιβλαβή γενικώς για την υγεία. Τέταρτον αύξηση της οργανικής μόλυνσης. Πέμπτον επιβαρύνει την μονάδα βιολογικού καθαρισμού δημιουργώντας διαδικασίες και δαπάνες για τον καθαρισμό των ρύπων αυτών. Παρακαλώ κοινοποιήστε το μας αφορά όλες και όλους, ευχαριστώ πολύ.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.