ΤΟΠΙΚΑ

Θερμές ευχαριστίες από τις Ανωμερίτισσες μετά την ολοκλήρωση του 12ου παζαριού στην Άνω Μερά

Θερμές ευχαριστίες από τις Ανωμερίτισσες μετά την ολοκλήρωση του 12ου παζαριού στην Άνω Μερά

Το 12ο Παζάρι χειροποίητων προϊόντων στην Άνω Μερά, ολοκλήρωσε στις 23 Αυγούστου, τον 10ήμερο κύκλο του για το 2022.
Ο Σύλλογος Γυναικών ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ, θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες, φίλες και φίλους που μας τίμησαν, επισκέφτηκαν το Παζάρι και στήριξαν αυτή την όμορφη διοργάνωση, που αναδεικνύει την τοπική χειροτεχνία και τους χειροτέχνες που ζουν και εργάζονται στο νησί μας.

Θερμά ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Μεράς κ. Πέτρο Σταυρακόπουλο, που είναι πάντα αρωγός κάθε προσπάθειας του Συλλόγου, για την εξαιρετική συνεργασία και την με κάθε τρόπο υποστήριξη και ενίσχυση της όλης διοργάνωσης. Επίσης το προσωπικό της Κοινότητας Άνω Μεράς, που πρόθυμα βοήθησε, ακόμη και πέραν του ωραρίου εργασίας και ειδικότερα τις κυρίες Αντωνία Μονογιού, Ζαχαρούλα Νάζου, Σταυρούλα Σιούτη και Πάσχου Μαρία.

Ευχαριστούμε για τις προσφορές τους τους κυρίους Νικόλαο Σαντοριναίο, Ευάγγελο Ευαγγελίου, Θανάση Βουλγαράκη και Γεώργιο Κουκά (Ηλεκτρικά).
Τέλος ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, που για μια ακόμη φορά τίμησαν τον εθελοντισμό και το συλλογικό πνεύμα.

 

Όλες τις κυρίες που με πολύ μεράκι εργάστηκαν, δημιουργώντας τα χειροτεχνήματα που κόσμησαν και πλούτισαν το περίπτερό μας, είτε προσφέροντας προϊόντα, είτε τον χρόνο τους, βοηθώντας στο στήσιμο, την διακόσμηση και την υποστήριξη του περιπτέρου μας.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η κούραση αυτού του 10ημέρου, θεραπεύτηκε από τη χαρά και την ευχαρίστηση που εισπράξαμε τόσο από τον κόσμο που μας επισκέφτηκε, όσο και από τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε με όλους τους χειροτέχνες δημιουργούς που συμμετείχαν!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξανανταμώσουμε στο επόμενο Παζάρι, στην Πλατεία της Άνω Μεράς!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.