ΤΟΠΙΚΑ

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν»

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν»
Ευχές στέλνει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

“Με αφορμή τα σημερινά αποτέλεσματα των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να τους ευχηθώ καλές σπουδές.
Θα ήθελα όμως να ευχηθώ και σε όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν ή να ξανά προσπαθήσουν ή να επιλέξουν άλλες επαγγελματικές διεξόδους.

Είναι σημαντικό ότι το νησί μας ως κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα και όλα τα νέα παιδιά σε κάθε περίπτωση έχουν τη δυνατότητα να μείνουν και να προκόψουν στο νησί μας. Άλλωστε όπως έχω ξαναπεί σημασία δεν έχει τί έχεις, αλλά ποιος είσαι και ο πιο σίγουρος δρόμος για την ευτυχία είναι να αγαπάς και να ενδιαφέρεσαι πραγματικά για αυτό που κάνεις.”

Κουκάς Κωνσταντίνος

Δήμαρχος Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.