ΤΟΠΙΚΑ

«Θέλαμε έναν μεγάλο τεχνικό για τον αθλητισμό του νησιού και τα νέα παιδιά»

«Θέλαμε έναν μεγάλο τεχνικό για τον αθλητισμό του νησιού και τα νέα παιδιά»
Πανελλήνιο γκελ κάνει η συμφωνία του Αλέκου Κουκά με τον Βαγγέλη Βλάχο

Τάραξε τα νερά στην ποδοσφαιρική κοινωνία της χώρας η γνωστοποίηση της συμφωνίας της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ με τον κορυφαίο Έλληνα τεχνικό Βαγγέλη Βλάχο που αναλαμβάνει το γενικό πρόσταγμα στην ομάδα.

Ο ηγέτης του συλλόγου Αλέκος Κουκάς που πέτυχε μια ακόμη ιστορική συμφωνία για την ομάδα και το νησί καθώς ο Βαγγέλης Βλάχος δεν έχει εργαστεί ποτέ στο παρελθόν σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας από την Super League έρχεται στο νησί και αναλαμβάνει όλο το πρότζεκτ της ομάδας όπως το έχουν ονειρευτεί οι άνθρωποι του συλλόγου.

Λίγα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς δήλωσε στο MykonosVoice.

« Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επίτευξη της συμφωνίας με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές τον κ.Βαγγέλη Βλάχο που μας τιμά ιδιαίτερα και αποδέχεται να έρθει στο νησί που τόσο αγαπά και ο ίδιος  ώστε να μας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.
Η σχέση μας είναι εξαιρετική πολλά χρόνια και ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ένας φιλος του νησιού και προσωπικός που έρχεται ώστε να μεταλαμπαδεύσει την τεράστια εμπειρία του για το ποδόσφαιρο σε όλα τα παιδιά και κυρίως στους νέους.

Δεν θελουμε τον προπονητή Βλάχο που η καριέρα του είναι αξιοζήλευτη στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά τον φίλο μας Βαγγέλη που θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο νησί με την προσωπικότητα του.

Ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει ένα ρόλο ηγέτη στην ομάδα μας και θα καθορίζει τις κινήσεις μας σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο προπονητικό μέρος εκεί που θα πλαισιωθεί από τους «στρατιώτες» της ομάδας μας.

Κάνουμε τα πάντα για το νησί, τον αθλητισμό του, τα νεα παιδιά και τις υποδομές μας και στο πλαίσιο αυτό κάναμε και την συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.