ΤΟΠΙΚΑ

Θαλάσσιες εργασίες για αποκατάσταση βλάβης στο σύστημα οπτικών ινών Μυκόνου-Τήνου

Θαλάσσιες εργασίες για αποκατάσταση βλάβης στο σύστημα οπτικών ινών Μυκόνου-Τήνου

Η Λιμενική Αρχή Μυκόνου σας ενημερώνει ότι στη θαλάσσια περιοχή πέριξ της ν. Μυκόνου και κατά το διάστημα από 20-02-2023 έως και 31-03-2023 πρόκειται να πραγματοποιηθούν θαλάσσιες εργασίες προς αποκατάσταση βλάβης στο υποβρύχιο καλωδιακό σύστημα οπτικών ινών που συνδέει τη Μύκονο με την Τήνο, από το ειδικό καλωδιακό πλοίο «ANTONIO MEUCCI» σημαίας Ιταλίας σε συνεργασία με δύο σκάφη Ελληνικής Σημαίας.
Ως εκ τούτου, εφίσταται ιδιαίτερη προσοχή στους κυβερνήτες σκαφών που πλέουν πλησίον της θαλάσσιας περιοχής των εργασιών για την υποχρέωση τήρησης απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον ενός μιλίου από το καλωδιακό πλοίο.
Τέλος, σημειώνεται ότι η τρέχουσα θέση του αναφερόμενου πλοίου αποτυπώνεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα https://www.marinetraffic.com/ .
Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.
Ο Λιμενάρχης
Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΤΕΝΑΣ Μιχαήλ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.