ΤΟΠΙΚΑ

«Θα κάνω τα πάντα για το καλό της Μυκόνου.Ευχαριστώ τον Δήμαρχο»

«Θα κάνω τα πάντα για το καλό της Μυκόνου.Ευχαριστώ τον Δήμαρχο»
Ο Μιχάλης Ζουγανέλης εκφράζει θερμές ευχαριστίες και τονίζει ότι θα κάνει το παν για το καλό του τόπου του.
Με μια επιστολή του προς τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά ο Μιχάλης Ζουγανέλης εκφράζει τις ευχαριστίες του για την τιμητική θέση σε ένα νευραλγικό τομέα που του δόθηκε και δίνει υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να γίνει η ζωή των Μυκονιατών καλύτερη.
“Κύριε Δήμαρχε,
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας και τις θέσεις ευθύνης που μου αναθέσατε, τόσο ως πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. την οποία υπηρετώ μέχρι σήμερα, όσο και τώρα στην θέση του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας.
Θεωρώ ότι πρόκειται για έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς του Δήμου και από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να ανταπεξέλθω με αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά μου, τόσο ως αντιδήμαρχος, όσο και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ο Δήμος μας δίνει καθημερινά εξετάσεις και έχει ανταπεξέλθει με επιτυχία σε δύσκολες καταστάσεις και κάτω από αντίξοες σε πολλές περιπτώσεις, συνθήκες.
Η καθημερινότητα αποτελεί μία ακόμη πρόκληση καθώς τα προβλήματα που προκύπτουν έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Κύριε Δήμαρχε σας διαβεβαιώ ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να φέρω σε πέρας με επιτυχία στο έργο που μου αναθέσατε και υπόσχομαι ότι με επιμέλεια και ευαισθησία θα δώσω τη μάχη ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και χρήσιμοι, δίνοντας λύση σε κάθε κάλεσμα των Δημοτών.
Με θερμές ευχαριστίες
Μιχάλης Ζουγανέλης
Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.