ΤΟΠΙΚΑ

Θα είμαι πιστός στρατιώτης για τον τόπο μου, ευχαριστώ τον δήμαρχο για την τιμή

Θα είμαι πιστός στρατιώτης για τον τόπο μου, ευχαριστώ τον δήμαρχο για την τιμή
Στο MykonosVoice μίλησε ο νέος αντιδήμαρχος Μυκόνου Αλέκος Κουκάς

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά και την ανάληψη της αντιδημαρχίας ο Αλέκος Κουκάς μίλησε  στο MykonosVoice.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο για την τιμή να τον χρίσει αντιδήμαρχο ενώ έστειλε μήνυμα στους συμπολίτες του Μυκονιάτες.

«Ευχαριστώ τον δήμαρχο είναι μεγάλη τιμή για μένα η θέση που μου δίνει και θα παλέψω όπως κάνω τόσα χρόνια  για όλους ,για το νησί  της Μυκόνου και τους ανθρώπους της.

Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν και  η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή σε  όλο τον κόσμο όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια ,χωρίς εξαιρέσεις για το κοινό συμφέρον και το καλό της Μυκόνου.

Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα και η δουλειά αποδίδει καρπούς που έχουμε κάνει ως δημοτική αρχή.

Και σε μένα προκαλεί απορίες και ερωτηματικά ο τρόπος που επιλέγουν ορισμένοι να πορευτούν πολιτικά στο νησί αλλά ο καθένας κρίνεται από τα πεπραγμένα του και στο τέλος από τους πολίτες.

 Όποιος έχει πάρει τις αποφάσεις του έχει το δικαίωμα να το κάνει  για τον εαυτό του και να πράξει αυτό που θέλει και στο τέλος θα κριθεί.

Εγώ θα  είμαι πάντα πιστός στρατιώτης για τον τόπο μου την Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.