BUSINESS

Τεράστιο το ενδιαφέρον των Βρετανών για την Μύκονο αυτό το καλοκαίρι

Τεράστιο το ενδιαφέρον των Βρετανών για την Μύκονο αυτό το καλοκαίρι

Έκρηξη του ενδιαφέροντος για ταξίδια των Βρετανών στην Ελλάδα, μετά τις πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις για άνοιγμα των ταξιδιών στις 17 Μαΐου, καταγράφει η ταξιδιωτική πλατφόρμα Skyscanner.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tornosnews.gr, oι αναζητήσεις για Ελλάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαίρι του 2021 παρουσιάζουν αύξηση 44% σε εβδομαδιαία βάση, με τα δρομολόγια που καταγράφουν τη μεγαλύτερη αύξηση να είναι τα ακόλουθα:

Λονδίνο προς Μύκονο | αύξηση +278% σε εβδομαδιαία βάση

Λονδίνο προς Ζάκυνθο | αύξηση +363% σε εβδομαδιαία βάση

Μάντσεστερ προς Μύκονο | αύξηση +314% σε εβδομαδιαία βάση

Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι τιμές για Ελλάδα για τους καλοκαιρινούς μήνες, προς το παρόν είναι χαμηλότερες από το συνηθισμένο. Οι μέσες τιμές είναι έως και 30% χαμηλότερες σε σύγκριση με τις αντίστοιχες για το καλοκαίρι του 2020 και 11% χαμηλότερες έναντι του 2019.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.