ΤΟΠΙΚΑ

Τεράστια κίνηση του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ με Ελληνιάδη

Τεράστια κίνηση του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ με Ελληνιάδη

Στην πρόσληψη του Σταύρου Ελληνιάδη στη θέση του τιμ Μανατζερ προχώρησε ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ δημιουργώντας τεράστια αίσθηση στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

 

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μυκόνου:

Η ομάδα προχωράει και μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς.

Στελεχώνεται τα τελευταια χρονια σε ολα τα πόστα, με ανθρώπους εμπειρους,γνωστες που κατανοουν το «πρόγραμμα εργασιων» και τους στοχους της μπασκετικης μας ομαδας.
———
Σε αυτό το πλαίσιο εχουμε την χαρά σημερα να ανακοινώσουμε τον κ.Σταύρο Ελληνιάδη-οι συστασεις περισσευουν προφανως- στον ρολο του Team Manager-Γενικού Αρχηγού για την φετινη απαιτητικη χρονια.
———-
Ειμαστε σίγουροι πως η προσφορα του θα ειναι πολυεπιπεδη για την σωστοτερη και ευρυθμη λειτουργια της ομαδας!
———-
Λιγα λόγια για την μεγάλη πορεία δεκαετιων του στο μπασκετικο στερεωμα:
Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 26 Αυγούστου 1966. Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 11 ετών και εντάχθηκε στην αντρική ομάδα του Πειραϊκού, πριν κλείσει τα 14 του. Το 1988 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπου έμεινε για πέντε χρόνια και κατέκτησε Πρωτάθλημα Ελλάδος το 1993. Επόμενος σταθμός ήταν το Παγκράτι. Σε ηλικία 31 ετών ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Πειραϊκό και στη συνέχεια υπηρέτησε την ομάδα ως βοηθός προπονητή. Έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές στην Εθνική Παίδων, 23 στην Εθνική Εφήβων και 16 στην Εθνική Ανδρών. Το 2001 αναλαμβάνει δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη τον Πανιώνιο ως team manager και πλέον ο ρόλος του στο ελληνικό μπάσκετ συνδέεται με αυτό το πόστο. Το 2002 επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όπου παραμένει έως το 2008. Το 2009 αναλαμβάνει στην Εθνική ομάδα Αντρών και εκείνην την χρονιά κατακτά το Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας. Το 2010 βρίσκεται στο Μαρούσι. Άλλοι σταθμοί στην καριέρα του ως team manager αποτελούν ο Ίκαρος Χαλκίδας, ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ο Ιωνικός Νικαίας, ο Πανιώνιος, ο Άρης και η Εθνική Νέων.
———-
Ο Σταύρος αμεσα θα ενταχθεί στην ομάδα στο Καρπενήσι οπου και πραγματοποιει το βασικο σταδιο της προετοιμασιας της.
——-
Προχωράμε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.