ΤΟΠΙΚΑ

Τεράστια η προσφορά του Δήμου Μυκόνου και στην Παιδεία

Τεράστια η προσφορά του Δήμου Μυκόνου και στην Παιδεία
Εντυπωσιακή η απόδοση της διοίκησης Κωνσταντίνου Κουκά στον τομέα της παιδείας με έργα πνοής και άμεσης διευκόλυνσης των κατοίκων

Ο απολογισμός της θητείας Κωνσταντίνου  Κουκά στην περίοδο 2014-2019 στον τομέα της παιδείας όπως αυτό καταγράφεται από σχετική κάρτα που έδωσε στην δημοσιότητα η Πρωτοβουλία Δράσης είναι πράγματι εντυπωσιακός.

Δεσπόζουν έργα πνοής για την νέα γενιά αλλά και για τα μικρότερα παιδιά όπως η δημιουργία στην Αργύραινα Μυκόνου ενός καταπληκτικού βρεφονηπιακού σταθμού που μπορεί να φιλοξενεί έως εξήντα παιδιά βρέφη και νήπια. Η δημοτική αρχή στον τομέα των σχολικών υποδομών δαπάνησε περί τα δυο εκατομμύρια ευρώ περίπου για την αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων και όχι μόνο.Η ανέγερση νέου Γυμνασίου στην Άνω Μερά μια δωρεά της οικογένειας Δακτυλίδη σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από την Ι.Μ Σύρου αλλά και το επίδομα στέγασης και σίτισης που δίνει ο Δήμος για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί είναι δυο έργα της ομάδας Κουκά που αφήνουν  εξαιρετικές εντυπώσεις ανα το πανελλήνιο.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.