ΤΟΠΙΚΑ

Τέλος οι ενοχλητικές «γουρούνες» και οι θόρυβοι των μηχανών στα νησιά

Τέλος οι ενοχλητικές «γουρούνες» και οι θόρυβοι των μηχανών στα νησιά

Τέλος στους ενοχλητικούς θορύβους που διαταράσσουν τα ήσυχα καλοκαιρινά απογεύματα στα νησιά που οι δρόμοι δεν είναι λεωφόροι αλλά σοκάκια και δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου για του travel.gr για τον ελληνικό τουρισμό επεσήμανε πως εξετάζει την υποχρεωτική ηλεκτροκίνηση από τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Δεν γίνεται η ηρεμία των μικρών νησιών να διαταράσσεται από εξατμίσεις από μηχανάκια και αυτοκίνητα με την ηλεκτροκίνησης να φαντάζει το πλέον αποτελεσματικό μέτρο για την ηρεμία κατοίκων και επισκεπτών.

Ένα τέτοιο μέτρο ουσιαστικά εφαρμόζεται στην Αστυπάλαια αλλά και τη Χάλκη ενώ θα ήταν ιδανικό για νησιά όπως την Πάτμο, τη Μύκονο και γενικά τις Κυκλάδες όπου η ηρεμία των διακοπών το καλοκαίρι διαταράσσεται από γουρούνες κλπ περίεργα οχήματα.

Λέτε τελικά η ηλεκτροκίνηση να… φάει τις γουρούνες; θα δείξει…

Πηγή φωτ.: My Rent Mykonos (Facebook)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.