ΤΟΠΙΚΑ

Τελικά ο Χαρδαλιάς «έχασε» τον δρόμο για την Μύκονο

Τελικά ο Χαρδαλιάς «έχασε» τον δρόμο για την Μύκονο
Ψεύτικες ειδήσεις σπέρνουν τον πανικό στους κατοίκους της Μυκόνου σε μια περίοδο που προέχει η ηρεμία και η αυτοσυγκράτηση στο νησί

Το θέμα της πανδημίας απασχολεί όλο τον κόσμο και όπως είναι φυσικό και τους  κατοίκους της Μυκόνου που το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως είναι απόλυτα λογικό έχουν μια ανησυχία για τα κρούσματα που σκάνε δεξιά και αριστερά.

Εντελώς αψυχολόγητα κυκλοφόρησε το πρωί του Σαββάτου  μια φήμη στο νησί που αναστάτωσε χωρίς λόγο  τους κατοίκους και δημιούργησε ένα έξτρα θέμα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν τον «δημοσιογραφικό» θησαυρό που αποδείχτηκε άνθρακας όπως και άλλοι τον τελευταίο καιρό ,επρόκειτο να έρθει έκτακτα στη Μύκονο ο Νίκος Χαρδαλιάς για το θέμα της πανδημίας και των κρουσμάτων.

Απο την πρώτη στιγμή οι ψύχραιμοι κατάλαβαν ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο  είναι εντελώς άστοχο  από την στιγμή που στην Μύκονο υπάρχει προβληματισμός ,αλλά τα κρούσματα είναι ελάχιστα σε σχέση με όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη χώρα.

Η Μύκονος είναι ένα ήσυχο μέρος τον χειμώνα εντελώς διαφορετικό από το καλοκαίρι και είναι αδιανόητο να ξεσηκώνουν τον κόσμο.

Ο Χαρδαλιάς δεν ήρθε ποτέ και γιατί άλλωστε να έρθει ο άνθρωπος αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος χειμωνιάτικα.

Η ζωή θα συνεχιστεί με τον φόβο, όπως είναι φυσικό ,αλλά θα χρειαστεί ψυχραιμία από όλους και αυτοσυγκράτηση για την συνέχεια και κυρίως πιστή τήρηση των μέτρων.

Όσο για τους «ρεπόρτερ» του νησιού,ας μην αλλάζουν τα φώτα στους φιλήσυχους «χειμωνιάτες»της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.