ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταία δρομολόγια για το Champions Jet 2 – Πότε σταματάει για χειμώνα

Τελευταία δρομολόγια για το Champions Jet 2 – Πότε σταματάει για χειμώνα

Με βάση το πρόγραμμα των ηλεκτρονικών κρατήσεων, θα συνεχίσει να ταξιδεύει και αυτή την εβδομάδα, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο για τη φετινή σεζόν θα το εκτελέσει την προσεχή Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

Ο φετινός κύκλος δρομολογίων για τη συγκεκριμένη γραμμή άνοιξε τον περασμένο Απρίλιο και για μία ακόμη σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένος, αφού μέχρι και τα τέλη του Οκτώβρη το ταχύπλοο ταξίδευε με πολύ μεγάλες πληρότητες, κυρίως λόγω της αυξημένης κίνησης σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Πρόκειται για μία γραμμή που δημιουργήθηκε την τελευταία 5ετία, με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Γι αυτό, άλλωστε, και η Sea Jets κρατάει το δρομολόγιο μέχρι τις αρχές Νοέμβρη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
πηγή Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.