ΤΟΠΙΚΑ

Ταυτοποιήθηκε ένας εκ των δραστών της επίθεσης – Κινούνται στην περιοχή των Εξαρχείων

Ταυτοποιήθηκε ένας εκ των δραστών της επίθεσης – Κινούνται στην περιοχή των Εξαρχείων
Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση και των υπολοίπων - Δεν θα κάνει μήνυση ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 - Αυτεπάγγελτη προανάκριση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, χθες το βράδυ στα Εξάρχεια.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, η οποία αφορά στα αδικήματα της βίας κατά πολιτικού σώματος και συγκεκριμένα κατά αρχηγού πολιτικού κόμματος, καθώς και της επικίνδυνης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η αυτεπάγγελτη προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και συλληφθούν οι δράστες. Όπως προκύπτει από τις έρευνες, μάλιστα, έχει ήδη ταυτοποιηθεί ένας εκ των δραστών και είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρατική Ασφάλεια, πρόκειται για νεαρά άτομα, ηλικίας 25-30 ετών, που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Ερευνάται εάν έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε επεισόδια.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Βαρουφάκης δεν θα κάνει μήνυση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.