ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ταλαιπωρία για τους 220 επιβάτες του «Caldera Vista»

Ταλαιπωρία για τους 220 επιβάτες του «Caldera Vista»
Οι επιβάτες του πλοίου, καθώς και οι 75 που ανέμεναν στο λιμάνι της Νάξου, προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στη Μύκονο

Ταλαιπωρία περίμενε τους 220 επιβάτες του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Caldera Vista», το οποίο προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού της Νάξου.

Το πλοίο, με σημαία Κύπρου, εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο, Σαντορίνη, Ίο, Νάξο και είχε ως τελικό προορισμό τη Μύκονο.

Από την πρόσκρουση δημιουργήθηκε σχίσιμο στο πρυμναίο αριστερό ζωνάρι, πάνω από την ίσαλο γραμμή, διαστάσεων 20×20 εκατοστών.

Πάντως, από το περιστατικό δεν προκλήθηκε ούτε εισροή υδάτων, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Οι επιβάτες του πλοίου, καθώς και οι 75 που ανέμεναν στο λιμάνι της Νάξου, προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στη Μύκονο, με το επιβατηγό πλοίο «Champion Jet 1».

naftemporiki.gr 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.