ΤΟΠΙΚΑ

Ταλαιπωρία για επιβάτες του Thunder – Βλάβη στον καταπέλτη – Κατεβαίνουν στην Πάρο οι επιβάτες με προορισμό τη Σύρο και τη Μύκονο

Ταλαιπωρία για επιβάτες του Thunder – Βλάβη στον καταπέλτη – Κατεβαίνουν στην Πάρο οι επιβάτες με προορισμό τη Σύρο και τη Μύκονο

Βλάβη στον καταπέλτη παρουσίασε το Thunder στο λιμάνι της Πάρου όπου κατέπλευσε το στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το Thunder εκτελούσε το δρομολόγιο από το λιμάνι του Ηρακλείου με προορισμούς τη Σαντορίνη, την Ίο, την Πάρο, τη Μύκονο, τη Σύρο και τον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr κι αφού οι επιβάτες βρισκόταν επι 1.5 ώρα μέσα στο καράβι τους ενημέρωσαν οτι όσοι είχαν προορισμό τη Μύκονο και την Σύρο, θα έπρεπε να κατεβούν και να συνεχίσουν με άλλο πλοίο τον προορισμό τους.

Μεγαλύτερη η ταλαιπωρία για τους επιβάτες που εχουν προορισμό τη Σύρο, διότι θα πρέπει να μεταβούν με άλλο πλοίο στη Μύκονο και απο την Μύκονο να περιμένουν 5 ώρες για να αναχωρήσουν με άλλο πλοίο στις 18:10 για Σύρο.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.