ΤΟΠΙΚΑ

Πρακτικές ΣΥΡΙΖΑ με drone για να παραπλανούν τους πολίτες εφάρμοσαν και στη Μύκονο

Πρακτικές ΣΥΡΙΖΑ με drone για να παραπλανούν τους πολίτες εφάρμοσαν και στη Μύκονο
Μέθοδο που εφαρμόζουν με εντολή από τα υπόγεια του Μαξίμου και που είδαμε και στη Μύκονο.

Καθόλου πρωτότυπη ούτε τυχαία  η ιδέα να σηκώσουν drone ώστε να δημιουργήσουν μια ψεύτικη εικόνα ακόμα και στην Μύκονο για να απαξιώσουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Κουκά στην Άνω Μερά

Είναι μια πρακτική ΣΥΡΙΖΑ που έχει γίνει της μόδας  τον τελευταίο καιρό και που εντάσσεται στα μαθήματα επικοινωνίας που κάνουν στους συνεργάτες τους από την Κουμουνδούρου με σκοπό να τα εφαρμόζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν, ακόμα και στις τοπικές κοινωνίες ώστε να παραπλανούν τους πολίτες.

Η πρακτική εφαρμόζεται ανα την επικράτεια με κεντρική ιδέα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σηκώνουν ένα drone σε μεγάλη απόσταση από το έδαφος  με την κλίμακα της εικόνας  να είναι μεγάλη ώστε όσος κόσμος και να έχει μαζευτεί στο σημείο  να μοιάζει ελάχιστος στο γενικο κάδρο.

Ούτε ο Μπιρσιμ, μόνο που στη Μύκονο έχουν γνώση οι φύλακες από τις αστείες Συριζαικες τακτικές.

Δείτε χαρακτηριστικά στην πρώτη εικόνα το καδρο είναι κοντά.

Σε αυτή στο γενικό πλαίσιο οι άνθρωποι μοιάζουν με μυρμήγκια και η αίσθηση που μένει είναι του άδειου τοπίου.

Με την πραγματική εικόνα βεβαίως να είναι εντελώς διαφορετική όπως στην Άνω Μερά.

 

Είναι κόλπα Μαδούρο αυτά που τα διδάσκονται  στο ΣΥΡΙΖΑ και  που κάποιος  «ευφάνταστος» νους και προφανώς συνεργάτης με τους φωστήρες της Κουμουνδούρου( μάλλον θα έκανε και σεμινάρια) σκέφτηκε να τα εφαρμόσει και στη Μύκονο.

Εύγε στον επικοινωνιολόγο!

Ο Χρήστος Βερώνης υποψήφιος δήμαρχος στο νησί με αφορμή την συγκέντρωση Κουκά στην Άνω Μερά , προφανώς και έπεσε στην παγίδα και  έσπευσε να υιοθετήσει τις  πρακτικές  ΣΥΡΙΖΑ που έφεραν και στη Μύκονο επικοινωνιολόγοι καθώς γράφει στην επίσημη σελίδα του ότι οφείλει αναδείξει από τα ελικόπτερα  την αλήθεια.

Θερμά συγχαρητήρια.

 

 

Σάλος έχει ξεσπάσει από αυτές τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ ανα το πανελλήνιο με το drone που μεταφέρουν εικόνα πριν ή μετά τις συγκεντρώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη , όπως συνέβη στα Χανιά που με την ίδια τακτική προσπάθησαν να μεταφέρουν ψεύτικη εικόνα ώστε να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Γράφει η Αυγή με φωτογραφία απο drone.

Δείτε τώρα και την πραγματικότητα από την συγκέντρωση του Κυριάκου  Μητσοτάκη στα Χανιά


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.