ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα υπέροχα βλαστάρια του Γιάννη Βρούτση στον δρόμο που χάραξε ο ίδιος

Τα υπέροχα βλαστάρια του Γιάννη Βρούτση στον δρόμο που χάραξε ο ίδιος

Συνεχιστές και διαδόχους είναι πιθανό να αφήσει πίσω του ο Γιάννης Βρούτσης. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων εδώ και 15 συναπτά έτη, θα είναι υποψήφιος και στις επόμενες εθνικές εκλογές, ωστόσο, τα επόμενα χρόνια είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μέλη της οικογένειάς του τα οποία θα βγουν μπροστά και θα ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά, καθώς ήδη κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Ο λόγος για τα δύο του παιδιά, το Βασίλη και τη Νίκη τα οποία έλαβαν μέρος στο 13ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, με τον βουλευτή Κυκλάδων να αναρτά σχετική φωτογραφία στα social και να δηλώνει χαρούμενος και περήφανος για τη συμμετοχή τους.

Είναι γνωστό, ότι ο Βασίλης Βρούτσης, ο οποίος ήταν και ομιλητής στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ακολουθεί την πορεία του πατέρα του, τον οποίον εκτός του ότι τον συμβουλεύεται, τον συνοδεύει ακόμη και σε περιοδείες στα νησιά. Επομένως, μόνο απίθανη δεν πρέπει να θεωρείται η εμφάνισή του στο προσκήνιο με μια μελλοντική υποψηφιότητα σε κάποια βαθμίδα πολιτικής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.