ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα υπέροχα μπαράκια των Κυκλάδων που μάγεψαν το καλοκαίρι

Τα υπέροχα μπαράκια των Κυκλάδων που μάγεψαν το καλοκαίρι

Τα μπαράκια των Κυκλάδων βάζουν σφραγίδα τα καλοκαίρια στα νησιά.
Το Assyrtico τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια στροφή σε Coffee and Snack bar. Χρησιμοποιώντας πάντοτε ελληνικά προιόντα και στηρίζοντας Έλληνες παραγωγούς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από σνακ, παγωτό, προιόντα deli καθώς και αποκλειστικά Ελληνικό κρασί και μπύρες.

Σε υπέροχα σημεία οπως σε «κρυφό” κήπο! Το Assyrtico Snack and Coffee Bar στεγάζει πλέον και το Assyrtico Beer Garden!!

Πρώτο και μοναδικό στη Σαντορίνη.

Με ξεχωριστή είσοδο από την κεντρική πλατεία των Φηρών αλλά και μέσα από το Καφέ μας, στη δροσερή μας αυλή, οι επισκέπτες μας μπορούν να γευτούν πάνω από 30 μπύρες από τα νησιά του Αιγαίου και μόνο! Φυσικά δίνουμε έμφαση στις ντόπιες μπύρες Σαντορίνης από τα δύο πλέον ζυθοποιεία του νησιού αλλά όχι μόνο! Ξεκινάμε με μπύρες από το Β.Αιγαίο και τη Σαμοθράκη, για να περάσουμε από πολλά Κυκλαδονήσια και να φτάσουμε μέχρι την Κρήτη! Διαλέξαμε τις πιο ιδιαίτερες από το κάθε νησί/ζυθοποιείο για μια ξεχωριστή νέα εμπειρία!

The breeze of the Aegean beers στο Assyrtico Beer Garden!

Φηρά – 22860 22463
info@assyrtico-takeaway.com

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.